Legkedveltebb bejegyzések

Szerdán jelenthetik be a Grand Theft Auto VI-ot

By MISIKEX 3 évvel agoNo Comments
Home  /  Játékmegjelenések  /  Szerdán jelenthetik be a Grand Theft Auto VI-ot
gta-vi

Bár a Grand Theft Auto legutolsó, ötös részével máig rendkívül sokan játszanak, a rajongók legtöbbje már szívesen látná a széria egy újabb folytatását. Most úgy tűnik, hogy ezt napokon belül megkaphatják – a Rockstar állítólag ugyanis már ezen a héten, szerdán le fogja lelpezni a GTA 6-ot.

Legalábbis így tudják a céghez közeli források, akik szerint a Sony szerdai tájékoztatóján kerülhet bejelentésre a az új játék. Ezen egyébként a japán gyártó maga a PlayStation 4 Neo-t fogja bemutatni, de a jelek szerint a cég néhány kiemelt partnere is részt vesz majd azon, a konzolra készülő új játékával.

Ha ez így lesz, akkor is több mint valószínű, hogy egy ideig még várni kell majd a Grand Theft Auto következő részének megjelenésére. Erre ugyanis reálisan csak 2018 elején lehet majd számítani.A Grandt Theft Auto 6 legfontosabb újítása egyébként vélhetően a virtuális valóságok teljes mértékű támogatása, illetve a kifejezetten azokra történő tervezés, valamint az lehet majd, hogy a főhős ezúttal nem egy – vagy több – férfi, hanem egy női karakter lesz.

– pcforum.hu

Category:
  Játékmegjelenések
this post was shared 0 times
 100

Leave a Reply

Your email address will not be published.