Legkedveltebb bejegyzések

Spéci játékmódot kaphat az asztali Windows 10

By MISIKEX 3 évvel ago1 Comment
Home  /  Szoftver hírek  /  Spéci játékmódot kaphat az asztali Windows 10
windows 10 gamemode

A Windows 10 jövő tavasszal megjelenő új kiadása, a Creator’s Update a 3D-s támogatás, egy átdolgozott felület, valamint a halasztható frissítések mellett egy további érdekességgel érkezhet. Az új rendszerben ugyanis elérhetővé válhat majd egy speciális kifejezetten a játékoknak kidolgozott mód is, amiben az ilyen típusú programok a korábbiakban megszokottaknál gyorsabban futhatnak majd.

Mindez annak köszönhető, hogy az új módban a jelentések szerint a Windows 10 a gép erőforrásait úgy csoportosítja át, hogy azokból több jusson az éppen futó játékok számára, és kevesebbet használjanak fel az olyan, háttérben futó folyamatosan, mint pl. a vírusirtó vagy a különböző optimalizáló- és frissítőprogramok.

Windows 10 Game Mode

Azt ugyanakkor, hogy ez konkrétan milyen gyorsulást eredményezhet a játékok működésében, azaz mondjuk mennyivel magasabb képrátát lehet elérni vele ugyanazon játékok futtatása során, egyelőre nem lehet tudni. Az szintén nem egyértelmű, hogy az új mód használatához speciális erre felkészített programok lesznek -e szükségesek, vagy az minden ismert játékkal automatikusan együtt tud működni majd.

Az új játékmód a Windows 10 jelenleg tavaszra ígért frissítésében válhat majd elérhetővé – de az Insider-ek már akár az elkövetkező előzetesekben is találkozhatnak majd vele.

– pcforum.hu

Category:
  Szoftver hírek
this post was shared 0 times
 1500

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.