Legkedveltebb bejegyzések

Redout Játékteszt

By radEEr 3 évvel agoNo Comments
Home  /  Játékmegjelenések  /  Redout Játékteszt
redout-gameplay

Milyen technikai versenyek lesznek a távoli jövőben?

Maradjunk annyiban, hogy a száguldást már a régi korokban is szerették az emberek. Emlékezzünk az ókori fogathajtó vagy harci szekér versenyekre. Újabban a leggyorsabb járgányokkal száguldoznak a F1-es sztárok vagy éppen a WRC rally sorozatban a top pilóták olyan helyeken vezetnek akár 100-200km/h sebességgel ahol józan ember nagymama tempóban 40-50-es sebességgel araszolgatna.

De mi lesz a jövőben?

Ha fejlődés nem áll meg akkor valószínű elfelejthetjük a gravitáció áldásos hatását és mint ahogy Marty McFly a Delorean volánja mögött egyszerűen a föld felett száguldhatunk. Ilyen játékot már láttunk, az alapokat a Wipeout sorozat tette le vagy említhettem volna az F-Zero és POD címeket is.

A most szeptember 2.-án megjelent Redout játékot a 34BigThings srl fejlesztette és a legjobb dolgokat emelte át az említett játékokból. A jelenlegi versenyzős játékok között ez a leggyorsabb játék, ahogy az alcíme is mutatja Race Faster than Ever! És tényleg így is van. Adrenalinpumpáló zene. Dögös és hangulatos pályák amiből Kairo és Alaska sem maradhatott ki. Több géposztály (1-4), felszerelhető upgrade-ek.

Mind a szakmai sajtó mind a játékosok nagyon jól fogadták ezért az értékelői százalékok 80% feletti eredményről tanúskodnak. Ha gyorsan lecsapsz a játékra még többjátékos módban is találhatsz ellenfeleket. Általában 150-300 közötti játékos létszámot mutat a jelenlegi steam statisztika.
Még az is lehet, hogy velem is összeakadsz 🙂

0w.I.w-GAMiNG - Értékelés

Category:
  Játékmegjelenések
this post was shared 0 times
 100

Leave a Reply

Your email address will not be published.