Legkedveltebb bejegyzések

Origin Access – A digitális játék könyvtár

By radEEr 3 évvel agoNo Comments
Home  /  Szoftver hírek  /  Origin Access – A digitális játék könyvtár
origin access

Ritkán írok olyat, hogy valami MUST BUY vagyis vásárlásra ajánlott azonban az Origin Access szolgáltatás olyan szintre lépett, hogy egyszerűen vétek kihagyni és elmenni mellette.

Mi is ez a szolgáltatás?

Az Origin Access-t úgy kell elképzelni mint egy könyvtárat, ahol ugyan nem lesz Tiéd a könyv azonban bármikor kikölcsönözheted a mi esetünkben pedig letöltheted a játékot ( ameddig az előfizetésed aktív! ). Ezért havi díjat kell fizetned ami a tartalmazott játék kínálatot figyelembe véve szinte aprópénz. Az úgynevezett VAULT tartalma jelenleg 37 ( a szolgáltatás indulásakkor 25 volt ) játék és minden hónapban bővítik a kínálatot.
A díj 3,99 euro ( kb. 1300 ft ) és folyamatos míg le nem mondjuk.

Milyen játékok vannak jelenleg?

A kínálat tele van AAA címekkel és olyanok is vannak benne amik idén jelentek meg. Tehát az EA nem fukarkodik elérhetővé tenni a legfrissebb játékait. De lássunk pár címet.
Need for Speed ( 2016 ), Unravel, Plants vs Zombies:Garden Warfare 2 Deluxe Edition, Fifa 16, Battlefield:Hardline Ultimate Edition, Battlefield 4:Premium Edition.
A teljes kínálat itt található meg.

Van még valami benne?

Igen, a friss megjelenésű játékok teljes verziójából szabad játékot kapunk 6-10 óra időtartalomra vagy néhány pályára. Ez nem demó, mert például a Fifa 17 demója csak meghatározott dolgokat tartalmaz. Itt a teljes játékot megkapjuk limitált időre. A Fifa 17 esetében 10 órát kapunk, míg a Mirror’s Edge Catalyst-nál 6 óra az elérhetőség.
Azt meg sem említem, hogy a játék illetve a DLC árakból 10% kedvezményt kapunk, mert szerintem az Origin Store kínálata helyett mindenki inkább megvásárolja a digitális kulcsot valami kedvezőbb helyen.

Egy szónak is száz a vége. Ha gamer vagy és akarsz egy digitális játék könyvtár tagja lenni akkor csatlakozz az Origin Access szolgáltatáshoz.

Category:
  Szoftver hírek
this post was shared 0 times
 100

Leave a Reply

Your email address will not be published.