Legkedveltebb bejegyzések

Hearthstone

Az alábbi csapatban üresedés van. Jelentkezés esetén keress fel minket a Kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeken.

squadjoin

Csatlakozz Hozzánk!

Ha szeretnél csatlakozni egyénileg, vagy csapattal valamelyik létrehozott, vagy még nem létező csapatunkhoz, akkor írj egy E-mailt, amiben bemutatod csapatod, vagy saját magad. A jelentkezéseket szigorúan nézzük, ezért megkérünk, hogy a sikeres jelentkezés érdekében próbáld meg igényesen elkészíteni leveledet, és minden lehetséges kérdésre kimerítő leírást adni.

Elérhetőségeink

Mi is az a Hearthstone?

A játékmenet a hagyományos gyűjtögetős kártyajátékok mintájára épül. A két szembenálló játékosnak van egy-egy harminc lapot számláló paklija, ezekből húznak a játék elején 3-3 lapot, a második játékos húzhat még egy lapot, és kap egy bónusz kártyát, a „The Coin”-t (magyarul: „az érme”).

Ezután minden körben egy lapot húznak egy megkevert pakliból, akárcsak a többi hagyományos kártyajáték keretében. Minden kör elteltével eggyel több manát kapnak, amelyeknek segítségével kijátszhatnak lényeket, varázslatokat és fegyvereket.

A lapoknak három paramétere van: mennyi manába kerül kijátszani, mekkorát képes sebezni, és összesen mennyi sebzést képes elviselni. A kártyáknak lehetnek egyéb tulajdonságai is, például további sebzést biztosíthat más lények számára. Ezután a cél az ellenfél hősének mind a harminc életpontjának a lesebzése.