Legkedveltebb bejegyzések

Battlerite – Az igazi aréna harc

By radEEr 3 évvel agoNo Comments
Home  /  Játékmegjelenések  /  Battlerite – Az igazi aréna harc
battlerite

Szereted a MOBA típusú játékokat? Vagy ellenkezőleg ki nem állhatod? Teljesen mindegy a svéd Stunlock Studio játéka olyan, hogy esélyed van megszeretni. A játék jelenleg steam early access ( 17,99€ ) státuszban van. Ami azonban a legfontosabb, hogy 2000+ értékelés után 96% pozitív értékelés született. Azért ez megsüvegelendő teljesítmény.

De mégis mi ez a játék?

A készítők fogták a MOBA játékokat és megnézték, hogy az igazi akciók mikor zajlanak. A nagy csaták általában a hősök találkozásakor volt ahol eldőlt ki miképp használja az egyedi képességeit, hogy ellenfele főlé kerekedjen. Azonban az izgalmak fokozódtak mikor sikerült társunkat egy-egy jó képességgel segíteni vagy épp ellenfelüket gyengíteni. Tehát a Battlerite hivatalos nevén egy Team Arena Brawler, ahol maga a karakterek közötti harc a lényeg! Ez nem más mint egy vérbeli online ( és megkockáztatom, hogy e-spot gyanus!) gladiátor viadal.

Mi van jelenleg a játékban?

Már most a korai hozzáférésben van 15 választható hős egyedi képességekkel. Részletes tutorial,practice, 2v2, 3v3 és privat meccs lehetőség. Ládanyitogatás melyben taunt, skin és icon van. Sajnos a skinek (common,rare,epic) a színükön kívül semmi változatosságot nem mutatnak.

Miért éri megvenni a játékot?

Azért mert egy hosszú távra garantáltan jó irányba haladó játékot kapsz. Továbbá annyian játsszák, hogy nem kell keresgélned ellenfeleket és ha van barátod/barátaid akkor garantáltan egy adrenalinpumpálós izgalmas arénaharc részese lehetsz. A karakterek között tuti találsz olyat ami tetszeni fog.

Mi várható a játékban még?

Természetesen egyenlőre csak random meccseket játszhatsz (a private meccs miatt már most lehetne szervezni versenyeket ), a jövőben biztos kerül bele competitive rész ahol valamilyen ladder formában rendszerezni fogják az erőviszonyokat. A hősök száma biztos szaporodni fog és folyamatosan fogják figyelni a karakterek egyensúlyát.

Egy szónak is száz a vége. Nem vetted még meg? Akkor irány a steam és találkozunk az arénában. További kedvcsinálónak nézzétek meg a w.I.w-GAMiNG TV játékot bemutató videóját! Persze osszátok meg ha tetszett!

0w.I.w-GAMiNG - Értékelés

Category:
  Játékmegjelenések
this post was shared 0 times
 200

Leave a Reply

Your email address will not be published.