Legkedveltebb bejegyzések

Counter-Strike Global Offensive

Az alábbi csapatban üresedés van. Jelentkezés esetén keress fel minket a Kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeken.

squadjoin

Csatlakozz Hozzánk!

Ha szeretnél csatlakozni egyénileg, vagy csapattal valamelyik létrehozott, vagy még nem létező csapatunkhoz, akkor írj egy E-mailt, amiben bemutatod csapatod, vagy saját magad. A jelentkezéseket szigorúan nézzük, ezért megkérünk, hogy a sikeres jelentkezés érdekében próbáld meg igényesen elkészíteni leveledet, és minden lehetséges kérdésre kimerítő leírást adni.

Elérhetőségeink

Mi is az a Counter-Strike Global Offensive?

A Counter-Strike: Global Offensive (röviden: CS:GO) egy online csapatalapú first-person shooter, amelyet jelenleg a Valve Corporation és a Hidden Path Entertainment fejleszt, akik korábban a Counter-Strike: Source frissítéseiért feleltek. Ez a negyedik része a Counter-Strike sorozatnak, leszámítva a Counter-Strike: Neo és a Counter-Strike: Online játékokat. A Global Offensive kiadási időpontja 2012. augusztus 21. Microsoft Windows, OS X, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon egyaránt. A hagyományos pályák mellett újabbak is megjelennek az új szereplők, fegyverek és játékmódok mellett.

A játék továbbá támogatja a meccskészítést és ranglistákat is vezet. Kezdetben cross-platform többjátékos módot terveztek, ám ezt a későbbiekben elvetették. A PlayStation 3 változat DualShock 3 kontroller mellett USB-s egér és billentyűzet, illetve PlayStation Move támogatásban is részesült.